• De winkel van Antilope Outdoor.
• De winkel van Antilope Outdoor. Foto: Laura Koning

Feestjaar voor Antilope Outdoor uit Alblasserdam vanwege 10-jarig bestaan

Algemeen

ALBLASSERDAM • Antilope Outdoor gaat een feestjaar tegemoet. De outdoorwinkel aan het Cortgene 9 in Alblasserdam viert haar tienjarig jubileum.

Op 9 februari 2013 openden Evert en Lida Vink de deuren van de winkel in het voormalige Koetshuis aan het Cortgene 9. Ze kijken terug op tien mooie jaren waarin Antilope Outdoor steeds groter is geworden. Het aantal klanten groeide en het team en de collectie stegen mee.

In de afgelopen jaren heeft Antilope Outdoor zich ontwikkeld van een klein winkeltje met outdoorproducten tot dé wandelspecialist in de regio met een team van opgeleide vakmensen. Ondanks die groei staat persoonlijk advies nog altijd even centraal als in het prille begin.

“Met producten van hoge kwaliteit ben je er immers nog niet, je wilt ook weten of zij een goede match zijn met de wensen van de klant”, vinden Evert en Lida.

Spaarkaart
Van 2023 wordt een echt feestjaar gemaakt. Antilope Outdoor heeft in het begin van het jaar haar eigen spaarkaart gelanceerd. Elke maand staat er een activiteit gepland en bij tien van deze activiteiten is een sticker te sparen. Elke sticker staat garant voor 10 procent korting op een aankoop in 2024. De gespaarde korting kan oplopen naar 50, 70 en uiteindelijk zelfs tot 100 procent. Een gratis product dus. De aankomende maand wordt de eigen Antilope Outdoor-jubileumcollectie gelanceerd.

Elke maand zijn er activiteiten. Bijzonderheden zijn onder meer zaterdag 15 april: de familie-doe-dag en op 6 mei kan men meedoen met de trainingsdag voor de Vierdaagse. Op 3 juni staat de jaarlijkse Beter naar Buiten Fair op de planning. De start is van 1 tot en met 11 februari met de Koek & Zoop-Sale. Alle activiteiten en meer informatie over de spaarkaart is te vinden op de website van Antilope Outdoor: https://bit.ly/AO10-jarigjubileum.