Dankdienst voor Hans van Beek

papendrecht • In de Sionskerk aan de Rubensstraat 35 in Papendrecht wordt op zaterdag 28 januari om 14.30 uur een dankdienst gehouden voor de op 8 december overleden Papendrechter Hans van Beek.

Hans van Beek was jarenlang als zendeling en ontwikkelingswerker actief in Vietnam, alwaar hij ook begraven is. “Ook in Nederland willen wij zijn leven en werk gedenken en God danken voor alles wat hij voor ons en in het bijzonder voor de mensen in Vietnam heeft mogen betekenen”, schrijven de Gereformeerde Zendingsbond GZB en de Hervormde kerk van Papendrecht in een gezamenlijke uitnodiging voor de dankdienst.

De dienst is ook te volgens via de livestream van de Sionskerk. Die is te zien op www.kerkdienstgemist.nl (Sionskerk Hervormde Gemeente Papendrecht).


Gespreksgroep ‘Omgaan met verlies’

alblasserdam • Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) en MEE Vivenz bieden met regelmaat een reeks van vijf middagen aan onder de naam ‘Omgaan met verlies’. 

Deze gespreksgroep is bedoeld voor iedereen die met verlies te maken heeft als gevolg van ingrijpende situaties in het leven. Denk daarbij aan het verlies van een partner door overlijden of echtscheiding maar ook aan verlies van werk, sociale contacten of verlies door ziekte. 

Tijdens de bijeenkomsten ‘Omgaan met verlies’ krijgen de deelnemers handvatten om hier mee om te gaan. Voor meer informatie of aanmelding: Heleen Visser, info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220. Er is ruimte voor een klein aantal deelnemers en bij voldoende aanmeldingen zullen de data worden vastgesteld. Kosten zijn eenmalig 10 euro voor de cursusmap.