Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Bijeenkomsten van Vrouw & Zo in Alblasserdam

Algemeen

ALBLASSERDAM • Twee keer per maand wordt door Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) op donderdagochtend een bijeenkomst voor vrouwen met verschillende culturele achtergronden georganiseerd. Voor de komende maanden is weer een programma vastgesteld.

De insteek van de ontmoetingsochtenden is om dames met verschillende culturele achtergronden bij elkaar te brengen om te ontspannen en/of iets te leren. Deelname is (meestal) gratis. Voor het eerste kwartaal staan de volgende thema’s en activiteiten op het programma. Op 26 januari is er een ruilbeurs. Het idee is dat deelnemers drie dingen meenemen die ze nog in huis hebben en leuk zijn als cadeautje voor een ander en ook weer drie andere dingen mee naar huis nemen. Op 9 februari worden er samen pannenkoeken gebakken voor bezoekers van het Odensehuis en op 16 februari is het de bedoeling om gezellig samen te haken en breien.

Vervolgens komt op 2 maart de diëtiste langs met tips en wellicht antwoord op de meest gestelde vragen. Op 9 maart staat een bezoek aan de Graanbuurt op het programma en op 30 maart zal een Paasworkshop worden gegeven waarvoor een kleine eigen bijdrage wordt gevraagd. Deelnemers moeten zelf een bloempotje meenemen.

De bijeenkomsten vinden plaats in het Participand, tenzij anders vermeld op www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl. Inloop is steeds vanaf 09.30 uur en het programma start om 10.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom en worden opgevangen door vrijwilligers. Meer informatie is te verkrijgen bij Sabine van Dalen via 078-2021111 of s.vandalen@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.