Afbeelding
Foto: Alpha Nederland

Nieuwe Alpha van start in Papendrecht

Algemeen

PAPENDRECHT • Op 1 februari start er weer een nieuwe Alpha in Papendrecht voor mensen die op een laagdrempelige en gezellige manier de basis van het christelijk geloof willen ontdekken.

“Alpha is de plek waar je jezelf mag zijn”, vertellen de organisatoren. “De plek waar je alles mag delen. De plek waar je mag twijfelen. De plek waar je welkom bent. Tijdens een aantal interactieve bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit een gezamenlijke maaltijd en een inleiding. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.”

Alpha is voor mensen die op zoek zijn naar de zin van het leven en het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. Het is gratis, gezellig en verrijkend.

Woensdagavond 1 februari is de startavond. De eerste avond is geheel vrijblijvend. Daarna kan men beslissen om ermee door te gaan of niet. Aanvang is om 18.30 uur en de avond duurt tot 21.30 uur. Deelname is gratis. Locatie: Elimkerk, P.C. Hooftlaan 178 in Papendrecht. Meer informatie is te vinden op www.elimkerk.nl/alpha.

Voor vragen of om aan te melden voor Alpha kan men terecht bij Marijke Koers via 06-23065773 of info@marijkekoers.nl.