• Het tweede nummer van 'IJ' is uitgekomen.
• Het tweede nummer van 'IJ' is uitgekomen. Foto: Kontakt Mediapartners

Nieuw nummer van 'IJ Magazine' in IJsselstein

ijsselstein • Het tweede nummer van magazine 'IJ' is uitgekomen en wordt deze week huis-aan-huis verspreid in IJsselstein. Het magazine biedt opnieuw een kijkje in de wereld van bekende IJsselsteiners en ondernemers, plus artikelen over lokale activiteiten en de geschiedenis van IJsselstein.

In dit nummer vertellen bekende IJsselsteiners over hun band met de stad en wat hen zo aantrekt aan het wonen en werken in IJsselstein. Ook wordt er aandacht besteed aan de geschiedenis van IJsselstein en aan de ondernemers die het stadje aan de IJssel rijk is.

In het magazine IJ een uitgebreide reportage over Erik Wierstra, oftewel de No Plastic Runner. Erik probeert samen met zijn team van IJsselstein de schoonste stad van Nederland te maken. Tevens in het magazine het verhaal van Peter de Bie die viert dat hij al 25 jaar bij BikeCity werkt en een artikel over heerlijk en eerlijk vlees uit eigen streek, de Neder-Oudland Farm.

Daarnaast biedt het magazine een overzicht van de komende activiteiten in IJsselstein, zoals uitjes en evenementen. Het is een handige gids voor inwoners en bezoekers om te weten wat er te doen is in de stad.

Gratis

Het magazine IJ, dat uitgegeven wordt door Kontakt Mediapartners (de uitgever van oa Het Kontakt Zenderstreeknieuws), wordt gratis huis-aan-huis verspreid in IJsselstein. Het is ook verkrijgbaar bij diverse punten in de stad, zoals de bibliotheek, het gemeentehuis en bij lokale ondernemers.

“Wij zijn blij met de positieve reacties op het eerste nummer van magazine IJ. We hebben ons best gedaan om weer een gevarieerd en interessant nummer te maken en hopen dat de inwoners van IJsselstein er weer van zullen genieten”, aldus de redactie van IJ.

Voor meer informatie over magazine IJ en de mogelijkheid om het online te lezen kunt u terecht op de onderstaande website.

q www.kmp.nl/magazines/ij/