Hockeyvereniging verhuist in 2024 naar Parkhout

nieuwegein • Er wordt al maandenlang hard gewerkt in het sportpark Parkhout in Nieuwegein. Er ligt voor SV Parkhout al een gloednieuw kunstgrasveld en de bouw van het clubhuis vordert gestaag. Bovendien zal straks ook worden begonnen met de aanleg van de nieuwe hockey-accommodatie, met inbegrip van een aantal nieuwe kunstgrasvelden.

Gaan de beide voetbalclubs, per 1 juli onder de naam SV Parkhout, al van de nieuwe accommodatie gebruikmaken, een jaar later komt ook MHCN naar Parkhout. Begin deze maand is door de voorzitter van de nieuwe Stichting Hockey-accommodatie Parkhout de aannemingsovereenkomst getekend voor de realisatie van het nieuwe clubhuis op Parkhout. Het nieuwe paviljoen heeft een verzonken deel/kelder met kleedkamers en duurzame installaties en een bovenverdieping met een horecaverblijf, een moderne keuken en vergaderruimtes. 


Obstacle Run voor goed doel

nieuwegein • Iedereen die van een sportieve uitdaging houdt én zich wil inzetten voor mensen die last hebben van psychische klachten kan op zondag 14 mei deelnemen aan een Down Under Obstacle Run in Nieuwegein. Om 12:30 uur start een speciale groep ‘Obstacle Run 4 MIND', waarmee deelnemers sponsorgeld kunnen ophalen voor MIND, om jongeren te helpen die kampen met mentale issues. 

MIND wil met de samenwerking met Down Under Obstacle Run een signaal afgeven dat het voor veel mensen moeilijk is om psychische problemen te doorstaan. Door letterlijk en figuurlijk obstakels te trotseren tijdens dit evenement en hiermee donaties op te halen voor MIND, worden mensen zich er meer bewust van dat mentale gezondheid lang niet altijd vanzelfsprekend is.

q www.downunderrun.nl