Vincent Griffioen terug in Nieuwegein

nieuwegein • Vincent Griffioen heeft IJFC laten weten dat hij het na drie seizoenen welletjes vindt in IJsselstein. Hij keert terug naar Nieuwegein. Hij gaat daar met Davey van der Snoek en Joël Steiginga overigens niet spelen in het rood-wit van hun oude club SV Geinoord, maar in het donkerblauw van fusieclub SV Parkhout.

Maar dat duurt nog een paar maanden. Voorlopig blijft hij nog even de blauwwitte kleuren verdedigen van IJFC, dat het in de derde klasse uitstekend doet. Vincent heeft er in de drie seizoenen dat hij in IJsselstein voetbalde zestien heeft ingelegd.

Hij is er zeker van dat IJFC verplicht is om mee te blijven strijden tot het einde. ‘’Het mooie is dat iedereen in de eindfase elkaar nog tegenkomt. Helaas hebben we nog geen periodetitel, omdat we een oneven aantal clubs in de competitie hebben, waardoor er maar twee periodes worden vergeven."

Waarom hij opstapt bij IJFC? "Het is een geweldige groep. Daarvoor ga ik niet weg. Een groep met enorm veel inzet en werklust. Ik mis echter de klik met de staf, al komt dat natuurlijk van twee kanten."

Vincent Griffioen, die inmiddels bij SV Parkhout met de technische commissie en de nieuwe trainer heeft gesproken, hoopt dat zijn nieuwe club in de tweede klasse blijft spelen en dat een stabiel team wordt gecreëerd, dat straks goed presteert.


Actie voor Nationaal Fonds Kinderhulp

nieuwegein • Gym Nieuwegein organiseert van 17 april tot en met zaterdag 22 april een actieweek om zoveel mogelijk geld op te halen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Er staan verschillende acties op de planning, zoals een disco fight night voor leden en een kickboks-clinic door de gerenommeerde Glory Fighter Levi Righter. De actieweek zal worden afgesloten door wethouder Guido Bamberg (portefeuille armoede en jeugd).