Wandel en ontmoet lotgenoten

Wandelen met Rouwgroep Nieuwegein

nieuwegein • Rouwgroep Nieuwegein organiseert elke maand een wandeling met lotgenoten die een verlieservaring achter de rug hebben. Iedereen die een dierbare persoon heeft verloren is welkom.

Men hoeft geen geoefende wandelaar te zijn. De groep loopt maximaal 40 minuten (2-3 kilometer). De afstand mag geen belemmering zijn om mee te doen.

Onder leiding van twee begeleiders van de Rouwgroep Nieuwegein begint de middag met een korte kennismaking. Daarna kan men elkaar tijdens de wandeling ontmoeten en in gesprek gaan op een ontspannen manier. Bij terugkomst wordt thee gedronken en nagepraat.

De eerstvolgende bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag 28 april en vrijdag 26 mei van 14.30 tot 16.30 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De exacte locatie wordt na aanmelding doorgeven. Aanmelden kan via de onderstaande website.

q www.rouwgroepnieuwegein.nl


Voorleeslunch

nieuwegein • Bibliotheek De tweede verdiepinging organiseert elke laatste woensdag van de maand een voorleeslunch voor ouderen. De eerstvolgende voorleeslunch vindt plaats op woensdag 26 april van 11.00 tot 13.00 uur. Vrijwilligers lezen dan verhalen uit de wereldliteratuur voor. Na het voorlezen wordt een lunch geserveerd. Deelname is gratis voor leden. Aanmelden kan online.