zaterdag 18 maart

Optreden 'Alauda Trio' bij De Partner
20:15, Nieuwegein, Cultuurcentrum de Partner, Nedereindseweg 401a
Deze avond treden drie topmusici voor u op: Hans-Erik Dijkstra (piano), Hans Rijkmans (viool) en Fred Pot (cello). Ticket: € 15,-. Duo-ticket € 27,50. Incl. 1 drankje p.p. Bestellen kan via www.ticketkantoor.nl.

zondag 19 maart

Kinderkafé met 'Wirrewar (2+)'
10:30, Nieuwegein, De Kom Stadsplein 6
Spring, buk, draai en zoek. Meneertje gaat op onderzoek. 'Wirrewar' tijdens het Kinderkafé gaat over buiten de lijntjes durven kijken, over de noodzaak van spelen. Een grappige mimevoorstelling met minimale middelen en met grootse fantasie, speciaal voor peuters en kleuters.

Optreden 'Queens & Ko' bij De Partner
15:00, Nieuwegein, Cultuurcentrum de Partner, Nedereindseweg 401a
Een unieke sneak preview van de nieuwe toer van Queens & Ko, die dit najaar van start gaat. Zaal open om 14.30 uur. Entree € 2,-.

woensdag 22 maart

Dragqueen Sederginne vertelt over haar weg naar de top
20:30, Nieuwegein, De Kom, Stadsplein 6
In 'Van Wc-Madame tot Diva' blikt dragqueen Sederginne terug op hoe het ooit begon en wat haar op de weg naar de top gevormd heeft. Ze vertelt hoe ze ooit begonnen is als de bekendste én beruchtste toiletjuffrouw van Antwerpen en heeft ze het over de tijd dat ze werkte bij een uitvaartcentrum.

donderdag 23 maart

Jan Kooiman speelt balletlegende Nureyev in De Kom
20:15, Nieuwegein, De Kom, Stadsplein 6
Jan Kooijman speelt de balletlegende in een voorstelling waarin dans en toneel elkaar ontmoeten.

Singer-songwriter VanWyck in De Kom
20:30, Nieuwegein, De Kom, Stadsplein 6
Tijdens het theaterconcert 'The Epic Tale of the Stranded Man' laat VanWyck zien dat verbeelding geen grenzen kent, dat vrijheid soms te vinden is in hele kleine kamers en dat dapperheid en kwetsbaarheid bijna altijd hand in hand gaan.