zaterdag 11 maart

Kinderbeurs
11:00-14:00, Nieuwegein, Buurtplein Doorslag, Parelduiker 13
Tijdens deze beurs kunt u allerlei leuke kinderartikelen kopen en verkopen, zoals kinderkleding en speelgoed, kindermeubeltjes, kinderboeken, buggy's. De bar is open en voor de kinderen is er een activiteitentafel en een springkussen. Deelname voor bezoekers is gratis. Wilt u een tafel huren om spulletjes te verkopen, dan kost dat 4,50 euro. Opgeven kan via nmeijer@notice.nu.

zondag 12 maart

Hobbybeurs
10:00-14:00, Nieuwegein, Buurtplein Doorslag, Parelduiker 13
Voor bezoekers is de toegang gratis. Informatie kan worden gevraagd bij Anja van den Ham via 0640072985.

Kamermuziekconcert
16:00, Nieuwegein, Dorpskerk, Nedereindseweg 1-3
Het “huisensemble” van de Dorpskerk, het Gheyn Consort, speelt muziek van Ludwig van Beethoven. Op het programma staan het strijktrio opus 3 en het strijkkwartet opus 95. Entree is 10 euro. Kaartverkoop aan de kassa.

woensdag 15 maart

Wim Kieft geeft interview
20:15, Nieuwegein, De Kom, Stadsplein 6
Tijdens het EK '88 scoorde Wim Kieft tegen Ierland vlak voor tijd met een kopbal de verlossende goal. Nederland werd uiteindelijk Europees Kampioen. Na zijn profcarrière ging het echter mis met Kieft en belandde hij door een cocaïne- en drankverslaving in een spiraal van leugens, schulden en eenzaamheid. Maar Kieft vond zijn weg terug en is tegenwoordig een van de populairste voetbalanalisten van ons land. Sportverslaggever en journalist Eddy van der Ley bevraagt hem in ‘Na de kopbal' over zijn turbulente leven.

donderdag 16 maart

Optreden van cabaretier Tobi Kooiman
20:15, Nieuwegein, De Kom, Stadsplein 6
Cabaretier, wiskundige en stoïcijn Tobi Kooiman probeert in ‘Best of' met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, (non-)causale verbanden te zien en statistiekmisbruik te ontrafelen. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties.