• De bouw van Sportpark Parkhout vordert.
• De bouw van Sportpark Parkhout vordert. Foto: Gerard van Vliet

Bouw voetbalaccommodatie vordert

nieuwegein • Wie in de buurt komt van de voetbalvelden van SV Geinoord en VSV Vreeswijk ziet dat de aanleg van de nieuwe voetbalaccommodatie - per 1 juli de nieuwe thuishaven van de fusieclub SV Parkhout - al aardig vordert. Dat moet ook wel, want de bedoeling is dat SV Parkhout het nieuwe sportpark in het nieuwe seizoen in gebruik neemt.

Er is door beide verenigingen al hard aan de tot standkoming van de nieuwe accommodatie gewerkt, al zal er ook nog veel moeten gebeuren. Op woensdag 1 maart zullen de leden van sv Geinoord en VSV Vreeswijk en de ouders van de jeugdleden in de clubhuizen van beide verenigingen over de stand van zaken worden geïnformeerd. Dan zullen ook de nodige vragen worden beantwoord. 

De bijeenkomst bij beide clubs wordt gehouden ter voorbereiding op de besluitvormende Buitengewone Algemene Ledenvergadering van woensdag 12 april. De aanwezige leden en ouders van de jeugdleden zullen op 1 maart niet alleen in het proces worden meegenomen, er zullen ook vragen gesteld mogen worden.

Op de agenda van 1 maart staat onder meer: - voortgangsinfo over de fusie – waar staan we – hoever zijn we; - voortgangsinfo over de nieuwbouw en de velden; - presentatie statuten SV Parkhout; - presentatie huishoudelijk reglement SV Parkhout en presentatie fusievoorstel + toelichting daarop.