• Jeffrey van Rooijen, eigenaar van Autobedrijf De Loods.
• Jeffrey van Rooijen, eigenaar van Autobedrijf De Loods. Foto: Jurgen van Dijk

De Loods voor onderhoud en reparatie

nieuwegein • Autobedrijf De Loods aan de Kruyderlaan 9 in Nieuwegein staat al weer een half jaar klaar voor onderhoud en reparaties aan uw auto. 

Met alle merken kunt u hier terecht. Eigenaar Jeffrey van Rooijen is vakman en heeft service hoog in het vaandel staan. Of het nou gaat om de nieuwste elektrische auto, een benzine-auto of een diesel; Jeffrey draait er zijn hand niet voor om uw voertuig weer helemaal rijklaar te maken. Jeffrey’s voorliefde voor auto’s had ook zijn vader al. Beiden werden automonteur en sleutelden menig uurtje. Jeffrey heeft er ook de nodige papieren voor behaald.

Voor onderhoud gebruikt Jeffrey motorolie die door de fabrikant wordt voorgeschreven. Voor een elektrische auto is dit uiteraard niet nodig, daar zit meer onderhoud in de airco. Bij De Loods krijgt u als klant een digitale werkorder. Dat houdt in dat u middels foto’s het hele proces van reparatie of onderhoud kunt volgen. Jeffrey: ,,Ik ben niet de goedkoopste, maar kwaliteit staat bij mij voorop.’’ Zo geeft de geboren Nieuwegeiner twaalf maanden garantie op reparaties. Hij vindt dat niet meer dan normaal.
Wat hij ook zeker normaal vindt is een stukje extra service. Bij grote reparaties en groot onderhoud wordt uw auto gestofzuigd en gewassen. Uw auto ziet er daarna weer helemaal spic en span uit. ,,Het gaat erom", zegt Jeffrey, ,,Dat mensen hier met een fijn gevoel weggaan.''