• Spelmoment in de wedstrijd SV Geinoord-PVCV.
• Spelmoment in de wedstrijd SV Geinoord-PVCV. Foto: Gerard van Vliet

Overwinning van SV Geinoord op PVCV uit Vleuten: 2-0

Sport

NIEUWEGEIN •  SV Geinoord boekte zaterdag op Sportpark Parkhout de derde overwinning op rij. Na BFC en Benschop, moest nu laagvlieger PVCV uit Vleuten er met 2-0 aan geloven.

De openingstreffer kwam al na drie minuten tot stand. De maker ervan was Hamza Hajji, die fraai en onhoudbaar inschoot. Pas kort voor tijd slaagde middenvelder Robin Janssen erin de 2-0 te produceren.

PVCV werd echter met die nederlaag tekortgedaan, want grote delen van de matige wedstrijd waren de Vleutenaren op de Nieuwegeinse helft te vinden. De ploeg kreeg ook een handvol kansen, maar mede dankzij een portie geluk wist Geinoord op de been te blijven.

Bij Geinoord ontbraken overigens de zieke Miquel Brown en de maar liefst vijf maanden lang geschorste Michiel van der Valk. In de tweede helft moest de achterhoede van de Nieuwegeinse ploeg alle zeilen bijzetten om PVCV van treffers af te houden.

De thuisploeg had toen de pech dat Timo Meerding het veld moest verlaten vanwege een blessure. Hij werd vervangen door Sem van Zwieten. Pas in de slotfase van het duel zette Geinoord wat meer druk en toen ontstond de tweede Nieuwegeinse treffer.

Komende zaterdag speelt Geinoord tegen een andere laagvlieger: Desto.