• Het kampioensteam van FairPlay.
• Het kampioensteam van FairPlay. Foto: aangeleverd

Fair Play O-13 kampioen

culemborg • Het jeugdteam Fair Play O-13-1 is zondag kampioen geworden na een fantastische 0-15 overwinning tegen de leeftijdsgenootjes van Geinoord uit Nieuwegein. 

De eerste acht minuten was het nog spannend, maar daarna kwam FairPlay echt los. De speler van de wedstrijd was Mohamed El Idrissi met een hattrick in de eerste helft. Het team beleefde een fantastisch seizoen, waarin men maar liefst drie keer kampioen werd. In de meivakantie zijn de jongens nog tweede geworden bij een groot toernooi in Gouda. 

Wat een prestatie van deze jongens. Drie keer kampioen geworden in één voetbal seizoen.Afgelopen woensdag is de inhaal wedstrijd tegen het sterke Houten met 2-2 gelijk gespeeld, waardoor de jongens nog even in spanning moesten wachten tot vandaag. In de eerste 8 minuten was het nog even spannend, maar daarna kwam FairPlay echt los. De man van de wedstrijd was met een hattrick in de eerste helft. Voor de spelers van FairPlay is dit een hele mooie afsluiting van de competitie. In de mei vakantie zijn ze nog tweede geworden bij een groot toernooi in Gouda.