Jubileumconcert van Pieter Aafjes

CULEMBORG • Op zaterdag 17 juni viert Pieter Aafjes haar 135 jarig jubileum met een groots concert 'Tango & More'. Er is zowel een middagconcert door het midden- en opstaporkest als een avondconcert door het grote orkest bij DS Events aan de Beesdseweg in Culemborg. De orkesten neemt het publiek mee naar Zuid Europa en Zuid Amerika, van meeslepende tango’s tot uitbundige latin muziek. Ze worden bijgestaan door bandoneonist Gerard van Duinen en tangodansers Ali Amin en Rose Beard.  

Het middagprogramma op 17 juni van het Opstap- en Middenorkest onder leiding van Marilou Krouwel zal deels gericht zijn op kinderen die het leuk vinden om eens kennis te maken met het luisteren naar en het spelen in een orkest. Maar ook voor alle andere muziekliefhebbers is er genoeg te beleven dit middagconcert. Allerlei muzikale stijlen zullen langs komen: van Tango tot Latin en van filmmuziek tot klassieke ouvertures. Het concert begint om 15.00 uur, de zaal is open vanaf 14.30 uur. Toegang voor dit middagconcert is gratis.
Het avondconcert van het Grote Orkest, onder leiding van Arjan Gaasbeek, heeft een zeer afwisselend programma. Zoals men van dit orkest gewend is wisselen symfonisch werken zich af met filmmuziek en horen we tango, latin en paso dobles. Bij beide concerten worden de orkesten bijgestaan door bandoneonist Gerard van Duinen en tangodansers Ali Amin en Rose Beard.

Het concert start om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. Kaarten à € 17,50 zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij boekhandel Tomey, Markt 8 en bij Bakkerij v.d. Meijs, Middelcoopstraat 10 en Koopmansgildeplein 15. Ook online te bestellen via www.pieteraafjes.nl.