Afbeelding

Workshop vrijwilligers werven voor organisaties

Nieuws

CULEMBORG • Met het nieuwe vrijwilligersplatform Culemborg voor Elkaar zorgt men ervoor dat iedereen de hulp krijgt die hij/zij verdient. 

Culemborg voor Elkaar matcht vraag en aanbod van particulieren én organisaties, verenigingen en stichtingen. Men laat mensen ervaren dat het heel gemakkelijk is een keer iets te vragen én dat het heel leuk is iets voor een ander te doen.

In deze workshop wordt verteld hoe het platform werkt en hoe organisaties of verenigingen er het meeste uit kunnen halen. Men helpt bij het aanmaken van een profiel, het plaatsen van een vrijwilligersvacature en men geeft tips hoe meneen pakkende vacaturetekst kan schrijven. Ook wisselt men onderling ervaringen uit om nieuwe vrijwilligers te vinden.

Neem alvast een kijkje: www.culemborgvoorelkaar.nl

Deze workshop wordt verzorgd door Milou Oomens, projectleider van Culemborg voor Elkaar en Sandra Rigter, coördinator van het Vrijwilligers Informatie Punt. Op woensdag 24 mei van 17 tot 19 uur bij ElkWelzijn (Meerlaan 22 Culemborg). Er is een kleine maaltijd. De workshop is gratis. Aanmelden bij Sandra Rigter srigter@elkwelzijn.nl of 06-83 52 51 08.