HAAKS ruimte voor kunst
HAAKS ruimte voor kunst Foto: eigen foto

Open huis bij HAAKS

Algemeen

14:00-17:00, Culemborg, Parallelweg West 35a. Op zaterdag 13 mei gooit HAAKS de deur open! Iedereen is welkom op deze feestelijke open middag tussen 14.00 en 17.00 uur. Er is een programma met activiteiten voor alle leeftijden, er zijn rondleidingen, workshops en er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Kom langs en ontdek en ervaar de mogelijkheden van HAAKS.

HAAKS is een culturele broedplaats op industrieterrein Pavijen in Culemborg. Het gebouw biedt onderdak aan beeldend kunstenaars en creatieve bedrijven die hier een inspirerende werkplek hebben. Daarnaast biedt HAAKS workshops en kunsteducatie, expositieruimte en kleinschalige culturele bijeenkomsten. Deze middag krijgt iedereen de kans om bij HAAKS binnen te kijken.

Deze open middag exposeren ook de kinderen van de Bellweg. HAAKS-kunstenaar Jopie Biesters geeft deze kinderen workshops als lichtpuntje in het leven van de vluchtelingen uit de noodopvang, in samenwerking met Kunsteducatie Culemborg, ElkWelzijn, Cultuurfonds Culemborg en Stichting Elisabeth Weeshuis.

Wanneer: zaterdag 13 mei van 14.00 - 17.00 uur
Waar: Parallelweg West 35a, Culemborg
Meer info: https://haaksculemborg.nl/