Van der Horst voorzitter KEC

culemborg • Jos van der Horst is op 25 maart gekozen tot nieuwe voorzitter van Kunst Educatie Culemborg. Hij nam het stokje tijdens de ledenvergadering over van Jeroen Collignon. 

Jos woont en werkt sinds 1995 in Culemborg. Hij timmerde met zijn bedrijf Quanta NpM meer dan 25 jaar aan de weg als adviseur en trainer in het publieke domein. Met als speerpunten de versterking van vakmanschap en ondernemerschap. Zijn opdrachtgevers waren overheden, onderwijs- en cultuurinstellingen en organisaties in de werelden zorg, welzijn, hulpverlening en wonen. Jos is sinds kort met pensioen en wil nu zijn steentje bijdragen aan kunst en cultuur in Culemborg.

Sinds februari 2019 was stadsgenoot Jeroen Collignon voorzitter van het bestuur, dat wordt gevormd door ouders van leerlingen, volwassen leerlingen en docenten. Vier jaren lang kon Kunst Educatie Culemborg profiteren van zijn kennis en ervaring als algemeen manager en bestuurder van diverse sportverenigingen in het bijzonder. Een periode waarin de Covidpandemie grote impact had op de activiteiten van KEC.