Afbeelding
Foto: Sanne van Herwijnen

Zorgboerderij de Witte Schuur zoekt naam voor zwart schaap

Algemeen

CULEMBORG • Sinds februari is de lammertijd op Zorgboerderij de Witte Schuur in volle gang en inmiddels zijn er al meer dan tweehonderd (witte) lammetjes geboren. 

Tot dinsdag 27 maart 2023. Op die dag is er een zwart lammetje geboren. Moeder en dochter maken het goed. De kraamtijd bevat veel liefde van haar moeder en extra veel liefde en knuffels van de deelnemers. 


Foto: Sanne van Herwijnen

Op zoek naar naam

De jongste telg van de familie is nog op zoek naar een naam. Wie verzint de nieuwe naam voor het lammetje? Deelnemers maken kans op een (gratis) ijsknipkaart. Via de social media kanalen van de Witte Schuur kan meegedacht worden over de naam. Iedereen is welkom om de lammetjes te bezoeken en te bewonderen.

Agrarisch familiebedrijf

Zorgboerderij ‘De Witte Schuur’ is een agrarisch familiebedrijf van de familie van Herwijnen. Op de familieboerderij leren ambachtslieden ieder op hun eigen manier, zodat ze volwaardig meedraaien in de samenleving van Culemborg.


Foto: Sanne van Herwijnen

Boerderijwinkel

De Witte Schuur heeft een eigen ‘Boerderijwinkel’, die wordt gerund door medewerkers en deelnemers. In de boerderijwinkel vindt men patisserie, ambachtelijk schepijs, aardappels, groenten, eieren, fruit, cakes, taarten en snacks. Ook zijn er streekproducten te koop zoals: meel van de molen, jams, sappen, zuivel, kaas en noten. Er zijn ook cadeau pakketten te koop.