• GRC 14 - GJS (3-1).
• GRC 14 - GJS (3-1). Foto: Jan Noorlandt

GRC 14 wint na achterstand

GIESSEN/RIJSWIJK • GRC 14 leverde zaterdag een sterk staaltje. De manschappen van trainer Mark Kroese draaiden een 0-1 achterstand om naar een fraaie 3-1 overwinning tegen GJS.

Na acht minuten kwam GJS op 0-1 door Bjorn Barten. GRC 14 rechtte echter de rug en tegen het halfuur zorgde Joey Loendersloot voor de 1-1. Net voor rust kreeg Michael van den Oever nog een megakans om op voorsprong te komen. Hij trof echter de paal. Na de rust was het een kwartier voor tijd wel raak. Stan van Tilborg werd neer gehaald en de bal ging op de stip. Wesley van den Oever schoot glansrijk de stafschop en de 2-1 binnen.

Nacompetitie

GJS probeerde nog de gelijkmaker te forceren, maar gaf daarmee ook veel ruimte weg. Nadat Eddy Wijtvliet de ruimte kreeg was het 3-1 en had GRC 14 de buit binnen. Met de winst is GRC 14 bijna zeker van deelname aan de nacompetitie voor promotie.