• De Altena Tourtocht in 2019.
• De Altena Tourtocht in 2019. Foto: Jan Noorlandt

Oldtimers toeren weer door Altena tijdens 28e Altena Tourtocht

Nieuws

ALMKERK • De 28e editie van de Altena Tourtocht, georganiseerd door Stichting Altena Course, staat binnenkort weer voor de deur. Op zaterdag 1 juli zal het evenement weer plaatsvinden. De Altena Tourtocht biedt een unieke gelegenheid om te genieten van klassieke voertuigen en een schilderachtige route door Noord-Brabant.

Om 09.00 uur begint het evenement bij ‘t Verlaat in Almkerk, waar de deelnemers zich verzamelen en bezoekers de voertuigen kunnen bewonderen. Vervolgens zal om 11.15 uur het startschot klinken en de stoet van auto’s, vrachtwagens en motoren van 25 jaar en ouder in beweging komen. 

Ook dit jaar is er weer een mooie route uitgezet die volledig door Noord-Brabant zal lopen. De tussenstop zal plaatsvinden bij Magna Tyres Group, De Kroonweg 12, te Waalwijk. Na een gezellig samenzijn wordt de tocht hervat. Verwacht wordt dat de eerste deelnemers rond 15.30 uur weer in Almkerk arriveren

Inschrijven
Inschrijven voor dit nostalgische avontuur kan via de officiële website www.altenatourtocht.nl, maar ook op de locatie zelf. Bij inschrijving ontvangen deelnemers een fraai rallyschildje en consumptiebonnen om onderweg van te genieten.

Meer informatie over de Tourtocht, inclusief foto’s van eerdere edities en de route van 2023, is te vinden op de website van Altena Tourtocht, of via hun Facebook-pagina.