Noodoproep Avondvier-daagse Nieuwendijk

NIEUWENDIJK • De jaarlijkse Nieuwendijkse Avondvierdaagse gaat mogelijk voorgoed verloren als er geen nieuw bestuur wordt gevormd. 

Het huidige vijfkoppige bestuur van Stichting Avondvierdaagse Nieuwendijk heeft aangegeven dat het vanwege omstandigheden niet langer de tijd kan vinden om het vierdaagse wandelevenement te organiseren. het bestuur heeft dan ook besloten om de editie van 2023 niet door te laten gaan en hun taken neer te leggen.

Het bestuur roept daarom enthousiaste mensen op om zich aan te melden voor een nieuw te vormen vijfkoppig bestuur. 

"Wij zijn al geruime tijd op zoek naar versterking, maar helaas zonder succes", laat het huidige bestuur weten. "Als er voor eind mei 2023 niet genoeg aanmeldingen binnen zijn, zijn wij genoodzaakt om het bestaan van Stichting Avondvierdaagse Nieuwendijk te stoppen." Het huidige bestuur zorgt voor een goede overdracht om het nieuwe bestuur op weg te helpen. 

"We hopen op voldoende aanmeldingen, zodat alle enthousiaste deelnemers vanaf 2024 weer de wandelschoenen aan kunnen trekken", aldus het bestuur van Stichting Avondvierdaagse Nieuwendijk. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via het e-mailadres hans@vdkieboom.nl.

De Nieuwendijkse Avondvierdaagse is een populair wandelevenement dat jaarlijks in de zomer plaatsvindt. Veel mensen uit de regio lopen mee en genieten van de gezellige sfeer en het sportieve karakter van het evenement. Het zou zonde zijn als dit voorgoed verloren zou gaan, vindt het bestuur.