Patatparty Floreffehoeve

WERKENDAM • Kinderboerderij Floreffehoeve in Werkendam organiseert op vrijdag 12 mei weer een 'patatparty'. Iedereen is van harte welkom tussen 16.00 en 19.30 uur. Opgeven is niet nodig.


Tentdienst bij Wilhelmina'26

WIJK EN AALBURG •  In de feesttent bij Wilhelmina'26 in Wijk en Aalburg wordt op zondag 21 mei om 15.00 uur weer de jaarlijkse tentdienst gehouden.

De dienst belooft voor jong en oud, groot en klein een mooie ervaring te worden. De gelegenheidsband zal voor de muzikale begeleiding zorgen en ds. Bert-Jan Mouw zal spreken over het onderwerp ‘Heb je tegenstander lief als jezelf’. Na afloop van de dienst is iedereen van harte welkom voor koffie, thee of fris en ontmoeting met elkaar.


Jeugddienst in Werkendam

WERKENDAM • In de Biesboschkerk te Werkendam wordt er op zondag 14 mei om 18.00 uur weer een jeugddienst georganiseerd, met als spreker Arie de Rover. Iedereen is van harte welkom bij deze dienst. Vrouwen en met name moeders in de Bijbel. Hier hoopt men wat dieper op in te gaan. De muzikale begeleiding is in handen van jeugdkoor Op Weg.


Vakantiebijbelweek Dussen 

DUSSEN • Kinderen in Dussen hebben de afgelopen week genoten van de jaarlijkse Vakantiebijbelweek. Het thema van dit jaar was 'Tel maar mee'.

Tijdens de Vakantiebijbelweek hebben de kinderen gezongen, spelletjes gespeeld, geknutseld en samen gespeurd naar de betekenis van verschillende tekens. Uiteindelijk ontdekten ze dat de tekens stonden voor de boodschap dat God liefdevol naar hen uitkijkt, voor hen zorgt en dat ze meetellen als ze Hem gehoorzamen en met Hem meedoen. 

Op de slotavond voor ouders, grootouders en andere genodigden lieten de kinderen zien wat ze hadden geleerd en gedaan tijdens de Vakantiebijbelweek.

Als afsluiting waren er patat en aardbeien, gesponsord door een gemeentelid.