Maaswaarden ouderenzorg eert Stichting Bará

regio • Maaswaarden ouderenzorg heeft een waardecheque ter waarde van 640 euro uitgereikt aan stichting Barát, een werkgroep van enthousiaste miMakkers die regelmatig naar Hongarije reizen om belangeloos te werken met mensen met een verstandelijke beperking of dementie.

Jaarlijks krijgen medewerkers de mogelijkheid om (een deel van) het eindejaarsgeschenk te doneren aan het goede doel. Hier werd ook afgelopen jaar veel gehoord aan gegeven. Wat resulteert in het mooie bedrag van 640 euro. Er kan veel mee worden gedaan.

Verzorgenden

De stichting is erg blij met de donatie van Maaswaarden ouderenzorg. Jeanny en Jacoline, werkzaam als miMakkers op beide locaties van Maaswaarden vertellen: "Ondanks de minimale financiële middelen is er bij Hongaarse verzorgenden en verplegenden de wil om goede zorg te bieden zeer groot. Wij van Stichting Barát willen dat graag blijven ondersteunen. De reis naar Hongarije bekostigen wijzelf. Het bedrag zal daarom besteed worden aan o.a. spelmateriaal, scholing en reis en verblijfskosten."

Ontzettend dankbaar

"Wij vinden het bij Maaswaarden ouderenzorg belangrijk om jaarlijks eén of meerdere goede doelen te steunen en zijn blij dat we op deze manier een verschil te kunnen maken voor de mensen die zij helpen’’, aldus Liselotte van Bokhoven die namens Maaswaarden ouderenzorg de cheque heeft uitgereikt. Stichting Barát bedankt Maaswaarden voor de donatie en benadrukt dat deze bijdrage zeer welkom is.

"We zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie gift en kunnen hier veel goeds doen voor alle mensen die het daar zo nodig hebben!’"

Meer weten over stichting Barát en de projecten waaraan ze invulling geven? Dat kan. Neem een kijkje op de website en laat je inspireren.



q www.mimakkus.nl/mimakker/barat/