Het echtpaar Prinsen neemt tevreden de prijs in ontvangst.
Het echtpaar Prinsen neemt tevreden de prijs in ontvangst. Foto: van der brugge makelaardij

Winnaars bij Van der Brugge en HypotheekWeter

sleeuwijk • Je zal maar een huis hebben gekocht of verkocht en een kwart, de helft of zelfs honderd procent van de makelaarskosten van je makelaar terugkrijgen! Dat is nog eens lekker sparen. Verschillende gelukkige klanten van Van der Brugge Makelaardij en de HypotheekWeter kunnen erover mee praten. Zij kwamen als winnaars uit de openingsactie in de splinternieuwe Huiskamer aan de Nieuwe Es.

Of het zo zijn moest: juist die vrijdag scheen de zon uitbundig boven Sleeuwijk. De plaats waar Van der Brugge Makelaardij en de HypotheekWeter sinds januari helemaal thuis zijn. In dubbel opzicht, want Van der Brugge heeft zijn oorsprong in het dorp en spreekt de taal van de regio als geen ander. "Ons kantoor is plaatselijk georiënteerd", zegt eigenaar Pieter van der Brugge, "we kennen de regio goed. Dat was aan de sfeer tijdens de openingsactie te merken. Het was gezellig en ook spannend. Want onze klanten konden een behoorlijk bedrag winnen."
Van der Brugge Makelaardij en de HypotheekWeter hadden gezorgd voor een prima ambiance. De gasten werden ontvangen in het sfeervolle restaurant De la Rue, met een lekker hapje en mooi drankje. Een prima omgeving om de spannende loterij, verricht door Ruben Tromp van ArkelStad notarissen, met spanning af te wachten.

Gelukkige winnaars

Joost de Jong en zijn toekomstige echtgenote was de gelukkig winnaar van 25 procent korting op de makelaarskosten. "Ik wilde mijn huis verkoppen en zag dat Van der Brugge Makelaardij een kantoor had geopend in Sleeuwijk. Ik heb ze toen aangeschreven, zeker ook door de openingsactie waarbij je de courtage voor een deel terug kon krijgen. Het is een mooie bijdrage aan onze bruiloft. Hartstikke leuk!"
Bert en Lenie Prinsen hebben hun huis in Werkendam verkocht via Van der Brugge Makelaardij en de HypotheekWeter. Ze kwamen uit de trekking tevoorschijn met een waardecheque van 50 procent van de kosten. Lenie: "Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Het was een goed idee om dit via Van der Brugge te laten verlopen."

Enkele winnaars konden niet aanwezig zijn tijdens de trekking. Zij ontvangen op een later moment hun waardecheque.