Bijbel Open Avond

werkendam • Op donderdag 11 mei zal broeder Leander Janse de Bijbel openen en uit Gods woord lezen. Onder de leiding van de Heilige Geest, willen we horen wat onze broeder, vanuit het Woord, met ons mag delen. U bent van harte uitgenodigd, voor het eerst of opnieuw, om met elkaar het Woord van God te onderzoeken en onder de indruk te komen van Zijn grootheid en goedheid en Zijn wil voor ons leven. Locatie: Dorpshuis Het Vlechtwerk in Werkendam. Inloop vanaf 19.30 uur, met de mogelijkheid een kopje koffie of thee te nuttigen. De avond start om 20.00 uur met enkele liederen uit de Johannes de Heer bundel. Vorige studies kunt u via de website www.bijbelopenwerkendam.nl terugluisteren.


Vrienden gaan volleyballen

werkendam • Vrienden, bedrijven, families, straten, het maakt niet uit, als je met vier mensen een team kunt vormen ben je van harte welkom bij Beachsport Vereniging Werkendam. Op vrijdagavond 12 mei wordt het eerste toernooi van 2023 georganiseerd op de Copakadijk. Na dit toernooi volgen nog meer toernooien. Geef je snel op via info@beachsport.nl. Wij garanderen je een gezellige en sportieve avond.


Hobbybeurs

andel • Zaterdag 29 april is er weer een Accordeon hobby beurs bij 'Nelleke's' eten en drinken op Camping De Hoge Waard, Hoge Maasdijk 57 in Andel.De beurs begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Er is van alles. In- en verkoop van accordeons en trekzakjes, taxatie, reparatie, onderdelen, cadeaus, bladmuziek, informatie over accordeon les en vooral gezelligheid onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Hopelijk is het mooi weer, want dan kun je ook genieten van een geweldig uitzicht over de Maas vanaf het terras. Kortom, álle ingrediënten voor een leuk dagje uit.