Doelpuntenfestijn voor Woudrichem

REGIO • Woudrichem ging er zaterdag vol tegenaan bij EBOH. Het leidde tot een doelpuntenfestijn in Dordrecht dat eindigde in 5-5.

Na een kwartier kwam EBOH op 1-0 door Noel Goossens. Uit de rebound scoorde Rick Naaijen vervolgens de 1-1. Direct er op viel echter de 2-1. Dat werd gevolgd door het hoogtepunt in de wedstrijd door Woudrichem. Vanaf zestig meter schoot Tim Saaman de bal over de Dordtse keeper heen in het doel. Met de 2-2 gingen de ploegen rusten. Na de rust leek Woudrichem de volle winst binnen te gaan halen met de 2-3 van Naaijen en de 2-4 uit een vrije trap van Saaman. Vervolgens blies EBOH echter nog stoom af en draaide de stand met drie treffers naar 5-4. In de achtste minuut van de blessuretijd was het Nick Naaijen, die op de valreep met de 5-5 nog een punt binnen haalde voor Woudrichem.

GRC 14 komt nog tot 2-2 tegen Tricht

Giessen/Rijswijk • In een enerverende wedstrijd, die bol stond van de spanning binnen en buiten het veld, kwam GRC 14 tegen Tricht met tien man nog terug tot 2-2.

Voor de rust liep Wilco van Rossem al vroeg tegen een tweede gele en dus rode kaart op. Vervolgens lag scheidsrechter de wedstrijd even stil voor een afkoelingsperiode na de spreekkoren vanaf het balkon bij de supporters van GRC 14. Nadat de wedstrijd hervat werd, opende Tim van Dijken de score voor Tricht met de 0-1. Door Van Dijken kon Tricht vervolgens ook met de 0-2 gaan rusten. GRC 14 gaf zich na de rust zeker nog niet gewonnen. Stan van Tilborg zorgde eerst voor de aansluitingstreffer met de 1-2. Bij Tricht kon Arian Hakkert ook vertrekken met een rode kaart, waarmee het tien tegen tien was. Vervolgens schoot Luc van Hemert de 2-2 op het scorebord.