NOAD’32 met 4-2 onderuit bij BZC 14

REGIO • NOAD’32 kwam Paasmaandag van een koude kermis thuis. De Wijk en Aalburgers gingen met 4-2 onderuit bij BZC 14. Eerst liep de thuisclub al uit naar 3-0 door twee treffers van Job Grandia en een benutte strafschop door Diewe Kolbach. Vervolgens kwamen de gasten uit Wijk en Aalburg nog terug tot 3-2 door een treffer van Gino van Driel en Stefan van Herwijnen. Na de pauze maakte BZC 14 het af naar 4-2 door opnieuw Kolbach vanaf de stip. 


Zware knieblessure Niels van Maastrigt

NIEUWENDIJK • Altena-speler Niels van Maastrigt heeft in het competitieduel tegen GJS een zware knieblessure (kruisband) opgelopen. De Nieuwendijkse routinier zal lange tijd uit de roulatie zijn, maar toont zich op de clubwebsite strijdlustig: ”Zo neem ik geen afscheid van het eerste, ik kom zeer zeker terug.”


Nicky Pijnenburg naar Sparta’30

ANDEL • Nicky Pijnenburg speelt volgend seizoen in het geel-zwart van zaterdagderdeklasser Sparta’30. De aanvaller komt over van Vlijmense Boys.


Nick den Haan naar Schelluinen

REGIO • Tweedeklasser Schelluinen voegt met Nick den Haan een talentvolle speler toe aan de selectie voor komend seizoen. Doelman Nick den Haan uit Werkendam keert terug op Scalune, waar hij al eerder actief was. Vorig jaar meldde hij zich weer bij Kozakken Boys en speelde in de JO23. Komende zomer bewandelt hij de omgekeerde weg.