Inlooppunt 's avond open

WERKENDAM • Inlooppunt Werkendam heeft een proef gestart om te zien of er belangstelling is, om elkaar ook 's avonds te ontmoeten voor een gezellig samenzijn. 

Afgelopen maandag vond de eerste bijeenkomst plaats en de volgende data zijn 10 april, 24 april, 8 mei en 22 mei. Na deze proefperiode wordt bekeken of het Inlooppunt één keer in de veertien dagen op maandagavond geopend zal zijn. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. De deuren zijn open vanaf 19.30 uur en sluiten rond 21.00 uur. Voor mensen die het vervelend vinden om 's avonds over straat te gaan, biedt het Inlooppunt gratis vervoer aan. Door te bellen naar 06-41025706 worden zij van huis opgehaald en na afloop weer thuis gebracht. De kosten hiervoor zijn slechts 1,00 euro.

Website

Op www.inloopwerkendam.nl is alle informatie te vinden over het inlooppunt, maar ook foto's van uitjes en creatieve morgens. Inlooppunt Werkendam ontvangt gasten in de ontvangstruimte van d'Altenaer, te bereiken via de zij-ingang bij de parkeerplaats.