Tienerfriends en Pomp organiseren dropping

ALTENA • Stichting Tienerfriends en Jongerencentrum de Pomp organiseren op zaterdag 1 april een Dropping en een Dropping XL voor jongeren uit de regio. 

Jongeren van 12 jaar en ouder kunnen meedoen aan een dropping binnen Altena. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen ook meedoen aan de Dropping XL. 'Zijn jullie het eerste team dat de weg weer terugvindt? Dan wint het hele team een prijs', kondigen de organisatoren aan. Deelnemers voor de dropping binnen Altena hoeven zich niet aan te melden en zijn op zaterdag 1 april om 19.30 uur welkom bij de Pomp. Vanaf daar worden de groepjes met auto’s naar verschillende droplocaties gebracht. Meedoen kost 2,00 euro, entree wordt bij de kassa betaald.

De Dropping XL start om 18.30 uur bij Jongerencentrum de Pomp. Daar krijgen deelnemers uitleg en worden de telefoons ingenomen. Elk groepje krijgt een noodtelefoon mee in een envelop. Om 19.00 uur vertrekken de deelnemers van deze dropping met een grote bus geblinddoekt naar de droplocatie.

Deelnemers voor de Dropping XL moeten zich aanmelden via de website www.droppingxl.nl en betalen 4,00 euro entree. Dit kan direct via de website. Zie voor meer informatie ook www.depompalmkerk.nl.