Avond4daagse in Giessen

GIESSEN • In Giessen wordt van maandag 8 tot en met donderdag 11 mei alweer voor de vijftiende keer de Avond4daagse gehouden.

De deelnemers kunnen weer kiezen uit de ‘vaste' afstanden van 3, 5 of 10 kilometer. Er zijn weer mooie wandelroutes gemaakt door de regio. De start en finish is dit jaar, net als vorig jaar, vanuit De Hartenjager aan de parallelweg 35 in Giessen. 

Inschrijven

Inschrijven is aldaar mogelijk op zaterdag 6 mei van 13.30 tot 15.00 uur en op maandag 8 mei, voor de start van de avondvierdaagse. Kosten van deelname zijn bij de voorinschrijving op zaterdag 6,50 euro voor volwassenen en 4,50 euro voor kinderen tot en met 16 jaar. 

Op maandag 8 mei bedragen de kosten voor inschrijving 7,50 euro voor volwassenen en 5,00 euro voor kinderen tot en met 16 jaar.

Starttijden

Tijdens de avondvierdaagse start de 10 kilometer om 18.00 uur, en de 3 en 5 kilometer vanaf 18.30 uur. Voor de basisscholen gelden andere starttijden. 

Defilé

Donderdagavond 8 mei zullen de deelnemers feestelijk worden binnengehaald via het Jagerspad naar de Hartenjager in Giessen/Rijswijk. Het thema tijdens het defilé is dit jaar 'Wit/Goud'. De starttijden voor het Defilé worden later bekendgemaakt.

Rondom De Hartenjager is voldoende parkeergelegenheid. Dit zal tevens met borden worden aangegeven.