GDC blijft op koers

EETHEN • GDC bleef zaterdag op titelkoers. De equipe van trainer Gerrit Molenaar sloeg achtervolger BLC met 2-0 van zich af. Makkelijk ging dat niet. Met name voor de rust creëerde GDC eigenlijk niets, al werd een zuiver doelpunt van Afonso Ndongala ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel. Na de rust liep het ook niet gesmeerd. Dus bracht trainer Gerrit Molenaar tien minuten voor tijd een wissel in met Wesley van der Wardt. Nu ging het gas er wel op. Na een solo scoorde Van der Wardt de 1-0. De andere invaller Mitchel van Wijk bediende Van de Wardt vervolgens ook voor de 2-0.

Sleeuwijk wint

REGIO • Sleeuwijk blijft in de achtervolging op koploper GDC. De manschappen van trainer Antoine van Pelt wonnen met 0-2 bij Vuren. Sleeuwijk speelde een slechte eerste helft. Na de rust zetten de Sleeuwijkers de zaken nog recht. Nu leverde het wel strijd. Na een hoekschop prikte de beste man van het veld, Ruben Siland, de 0-1 binnen. Na weer een hoekschop profiteerde Frank ter Schiphorst met de 0-2.