Maak kennis met tennis bij TV Woudrichem

WOUDRICHEM • Tennisvereniging Woudrichem heeft een speciale avond voor 50-plussers vrijgemaakt, om gratis kennis te maken met tennis.

TV Woudrichem is een gezellige vereniging, waar men het hele jaar kan tennissen op vier (verlichte) kunstgrasbanen. In een recreatieve, sportieve en ontspannen sfeer worden veel activiteiten en verschillende toernooien voor jong en oud georganiseerd. Ook kan men deelnemen aan de voorjaars-, de najaars- of de wintercompetitie. 

Speciaal voor de 50-plusser heeft TV Woudrichem de donderavond tussen 19.30 en 21.30 uur vrijgemaakt, om kennis te maken met tennis en met de vereniging. De kennismakingsavonden zijn gratis. Aanmelden kan door een bericht naar secretaris@tvwoudrichem.nl, of bel met 0649790328. TV Woudrichem zorgt voor rackets en ballen.


Cursus Altena Road Runners

SLEEUWIJK • De Altena Road Runners starten weer met een Start To Run-cursus op Atletiekpark Altena in Sleeuwijk. 

De cursus is bedoeld voor mensen die willen beginnen met hardlopen en die graag hun conditie willen verbeteren. Deelnemers trainen onder begeleiding van een professionele hardlooptrainer. Na zes trainingen zijn deelnemers in staat om minimaal 20 minuten onafgebroken te lopen. 

De eerste training is op zaterdag 18 maart om 09.30 uur. Op dinsdagavond om 19.45 uur is er ook training. Deelnemers krijgen ‘huiswerk', een schema waarmee ze zelf op donderdag kunnen lopen. Inschrijven kan via www.hardlopen.nl, door te zoeken op Start To Run.

Na afloop van de cyclus biedt Altena Road Runners een vervolgcursus aan, die streeft erna om in een half jaar 1 uur te kunnen hardlopen.


Seizoensstart WTC Hank

HANK • WTC Hank reed afgelopen weekend haar eerste rit van 2023. In hagelnieuw tenue, mogelijk gemaakt door diverse trouwe sponsoren. 

Verspreid over het jaar staan ongeveer veertig ritten gepland met een lengte variërend van 35 tot 125 kilometer.

WTC Hank heeft het sociale aspect hoog in het vaandel staan. Tijdens de 45e algemene ledenvergadering, gehouden op donderdag 9 maart in ’t Uivernest, waren meer dan 60 procent van de leden aanwezig en zijn drie jubilarissen gehuldigd. 

Clublid van bijna het eerste uur, Gijs van Velthoven, is inmiddels 40 jaar lid. Oud-bestuurslid Jan van Noorloos en huidig penningmeester Wouter van Boxel zijn beiden 25 jaar lid van WTC Hank.