Moeilijke voeten

ANDEL • In het woonzorgcentrum 'Notenhoff' in Andel, Nachtegaallaantje 1, zal op dinsdag 21 maart van 10.00 tot 12.00 uur een bijeenkomst worden gehouden, speciaal bedoeld voor mensen met moeilijke voeten. 

De bijeenkomst zal worden verzorgd door Jonker Speciaal Schoeisel. Deze firma levert al ruim 17 jaar schoenen en pantoffels, zowel voor dames als heren, in veel verschillende lengte- en wijdtematen. De ideale oplossing voor mensen met gevoelige of opgezwollen voeten of enkels, steunkousen, zwachtels, beugels, steunzolen, hallux valgus (knobbels), likdoorns, eksterogen, hamertenen, diabetes en reumatische aandoeningen.

In de basis collectie heeft men stretchschoenen welke in zijn geheel bestaan uit zacht elastisch materiaal, speciaal bedoeld voor mensen met gevoelige voeten. Men heeft zich toegelegd op brede en zelfs extra brede schoenen en pantoffels voor mensen met brede voeten, maar daarnaast levert men ook de meer courante wijdtematen. 

Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Pinnen is mogelijk.


Jubileum Asaf

WERKENDAM • In het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente te Werkendam zal op zaterdag 18 maart een koor- en samenzangavond worden gehouden. 

De avond staat in het teken van het jubileum van Jeugdkoor Asaf, dat op 14 maart 50 jaar bestond. Asaf staat sinds 1 december 2003 onder leiding van dirigent Peter Wildeman. 

Op zaterdag 18 maart zal er na een gezellige maaltijd een jubileumzangavond gehouden worden. Toegang is gratis. Aan deze avond werkt het mannenkoor Elim uit ‘s Gravenpolder mee. Dominee H.J. Agteresch heeft de leiding en zal een meditatie verzorgen. Er wordt een collecte gehouden voor de sponsoring van een kind via Woord en Daad.