Rood Bob Leemans en puntje voor Dussense Boys

DUSSEN • Dussense Boys sprokkelde zondag een puntje. Het duel tegen VCB eindigde in 2-2.

Op de ranglijst had het geen gevolgen. Op de negende plaats zijn de Dussenaren nog lang niet veilig.

Bij de rust was het 0-2 voor VCB. Na de rust kwam de thuisclub terug naar 2-2 met twee treffers van Lars Branderhorst. Een smetje was de rode kaart voor Bob Leemans tien minuten voor tijd.

Komende zondag speelt Dussense Boys het cruciale duel bij en tegen Audacia.

Mindere week voor Woudrichem

WOUDRICHEM • Woudrichem had zaterdag een mindere week in de belangrijke wedstrijd tegen Wieldrecht.

Voor de rust was de thuisploeg wel heer en meester, maar vergaten ze te scoren. Wieldrecht deed dat uit de enigste kans wel en kon met 1-0 gaan rusten. Na de rust had Woudrichem optisch gezien misschien het overwicht, maar Wieldrecht was veel gevaarlijker en scoorde nog de 0-2.