Sleeuwijk houdt titelrace spannend

SLEEUWIJK • Sleeuwijk is duidelijk van zins het spannend te houden in de titelrace in de derde klasse. De equipe van trainer Antoine van Pelt won met 3-1 van Dongen. Daarmee kwam Sleeuwijk op twee punten van koploper GDC, dat niet in actie kwam en dus wel een wedstrijd minder heeft. De openingstreffer kwam van de voet van Frank ter Schiphorst. Voor de 2-0 zorgde Jeffrey Molhoek. Een minuut voor rust kwam Dongen terug tot 2-1. In de blessuretijd gaf Petar Micic de overwinning cachet met de 3-1.

Wilhelmina’26 verliest met 1-0

REGIO • voor de rust was GJS heer en meester zaterdag tegen Wilhelmina’26. De gastheren hadden wel een misverstand nodig tussen Gerben Vos en keeper Joran de Laat om na een half uur op 1-0 te komen met het eigen doelpunt van Vos. Na de rust waren de Wijk en Aalburgers de bovenliggende partij. Kansen kwamen er echter niet. Met de krappe 1-0 pakte GJS de titel van de tweede periode.

Altena houdt het moraal hoog

NIEUWENDIJK • “Als we degraderen doen we dat met opgeheven hoofd”, liet interim-trainer Marinus van der Pijl vast weten. Dat de Nieuwendijkers moesten buigen voor koploper Papendrecht was ook geen verrassing. De gasten waren veel meer aan de bal, maar kwamen niet echt tot grote kansen. In de 65ste minuut was het wel raak met de 0-1 voor Papendrecht.