• Sparta'30 - GVV'63 (3-2).
• Sparta'30 - GVV'63 (3-2). Foto: Gijs van Tuijl

Sparta'30 wint van GVV'63

ANDEL • Sparta’30 liet zich tegen GVV’63 van de goede kant zien. Het duel in Andel tussen beide kemphanen eindigde in 3-2.

Met dit resultaat kwamen de Andelnaren op gelijke hoogte met GVV’63, op de vijfde plaats. “Er is hard gewerkt en al met al was het verdiend”, klonk het uit Andel.

Na een fout in de verdediging van GVV’63 profiteerde Anrico Visser met de 1-0. Nadat Thijs Garst Garstman onderuit werd gehaalde binnen de beruchte lijnen scoorde Lucasz Junatowski vanaf de stip de 2-0.

Wereldgoal

Een minuut na de rust verzaakte Visser wel de wedstrijd in het slot te gooien en kwam GVV'63 terug naar 2-1. Vanaf twintig meter trok Mike Rutters met een wereldgoal in de winkelhaak vervolgens de score naar 3-1.

In de blessuretijd kwam GVV'63 niet verder meer dan de 3-2.