• Andre Vos met zijn trouwe viervoeter Milo.
• Andre Vos met zijn trouwe viervoeter Milo. Foto: Jan Noorlandt

Dussense Boys-trainer André Vos: ‘Ik denk dat we het redden’

Nieuws Voorbeschouwingen

DUSSEN/GIESSEN • Trainer André Vos vertrekt aan het eind van het seizoen bij Dussense Boys. Daarmee sluit de in Giessen woonachtige trainer het hoofdstuk zondagvoetbal af. Met Dussense Boys gaat het wat minder dit seizoen. De Dussenaren worstelen in de gevarenzone. 

Al meer dan 25 jaar is André Vos actief als trainer in de regio. Hij begon bij Rijswijkse Boys (A-jeugd) en diende vervolgens Altena (A en B-junioren), Vuren (A-junioren), Sparta’30 (tweede elftal), Roda Boys (tweede elftal), GRC 14 (tweede elftal) en nu nog Dussense Boys (hoofdtrainer). 

“Of ik er nog plezier in heb? Nu de resultaten bij Dussense Boys wat minder zijn, is het wat lastiger. Je moet van alle kanten proberen te duwen en te trekken en je probeert van alles. Als het dan even niet mee zit, is het een stuk vervelender”, vertelt Vos.

“Mijn mooiste tijd heb ik toch wel gehad bij Sparta’30, Roda Boys en GRC 14. We wonnen bijna alles en bij Roda Boys zijn we twee keer gepromoveerd. Bij Sparta’30 zijn we ook een keer kampioen geworden..