Knap resultaat voor Woudrichem

REGIO • Woudrichem zette zaterdag een knappe teamprestatie neer tegen koploper Papendrecht met 1-1. “We zijn er trots op. Achteraf gezien had er zelfs meer in gezeten”, aldus leider Fred van Straten. Voor de rust werden de paar kansen eerlijk verdeeld met twee mogelijkheden voor beide ploegen en waarbij keeper Aljan Dekker knap redde en de Woerkummers in de wedstrijd hield. Na de rust begon Woudrichem zich nadrukkelijker te roeren. Na een corner van Tim Saaman kopte Danny Schaap snoeihard de 0-1 binnen. Vijf minuten plantte Papendrecht echter de 1-1 op het scorebord. De laatste kansen waren weer voor Woudrichem, dat echter de winnende niet op het scorebord kreeg.

Gigantische zeperd voor Kozakken Boys

REGIO • Het werd een bittere pil zaterdag voor Kozakken Boys bij Quick Boys. De ‘Boys’ werden met 4-0 van het veld gespeeld.

De eerste kans was nog voor Kozakken Boys, dat opende met een gigantisch kans voor Lowie van Zundert waar na de ingreep van de doelman van Quick Boys ook Kevin Vermeulen voor een leeg doel faalde. Hierna brak er iets bij de equipe van trainer Scott Calderwood. Nadat Niek Hoogveld zich weg liet zetten, scoorde Quick Boys de 1-0. Na negentig minuten stond er 4-0 op het scorebord.

"Dit was niet best”, sipte trainer Scott Calwood. "We hebben veel te weinig gebracht. We kwamen niet in de duels en dan verlies je. Als je kijkt naar de laatste drie wedstrijden hebben we maar één punt gehaald. Dat is gewoon te weinig. We maken het onszelf niet makkelijk. Je moet nu zorgen, dat je er thuis tegen OFC wel staat en die wedstrijd naar je toe trekt. Daar zal alles voor moeten wijken. Het is heel simpel. Wij willen niet in de problemen komen.”