Eindelijk driepunter voor Achilles Veen

VEEN • Eindelijk kwam er een driepunter na voren voor Achilles Veen, dat al wel drie wedstrijden ongeslagen was. Het werd op De Hanenweide 2-1 tegen ARC. Met de driepunter steeg de ploeg van trainer Dennis van der Steen naar de twaalfde plaats op de ranglijst. Bij de rust was het nog 0-0. Zeven minuten na de kantwissel opende Achilles Veen de score met de 1-0 door Jens Verschuren. Even later miste Jari Koenraat de kans om de score te verdubbelen vrij voor de keeper van ARC. Prompt aan de andere kant scoorde ARC de 1-1. Twintig minuten voor tijd sloeg vervolgens Tim van Broekhoven toe met de 2-1. In de slotfase kreeg Achilles Veen nog een paar mogelijkheden, maar met de 2-1 waren ze ook tevreden in Veen.