Cursus Altena Road Runners

SLEEUWIJK • De Altena Road Runners starten weer met een Start To Run-cursus op Atletiekpark Altena in Sleeuwijk. 

De cursus is bedoeld voor mensen die willen beginnen met hardlopen en die graag hun conditie willen verbeteren. Deelnemers trainen onder begeleiding van een professionele hardlooptrainer. Na zeven weken kan iedere deelnemer minimaal drie kilometer aan één stuk hardlopen. 

De eerste training is op zaterdag 18 maart om 09.30 uur. Op dinsdagavond om 19.45 uur is er ook training. Deelnemers krijgen ‘huiswerk', een schema waarmee ze zelf op donderdag kunnen lopen. Inschrijven kan via www.hardlopen.nl, door te zoeken op Start To Run. 


Workshop advocaat maken

WOUDRICHEM • In DOCK 60 wordt op vrijdagmiddag 24 maart een workshop 'advocaat maken' gegeven. Met de workshop kan om 13.00, 14.00 en 15.00 uur gestart worden. 

De kosten bedragen 15,00 euro en na afloop nemen deelnemers twee zelfgemaakte potten advocaat mee naar huis. Elkaar ontmoeten is het uitgangspunt van DOCK 60, maar vergeet niet de leuke spullen uit grootmoeders tijd (die te koop zijn) te bekijken. De opbrengst van de verkoop uit de winkel gaat naar een goed doel, evenals de opbrengst van de workshop. DOCK 60 is gevestigd aan Kerkstraat 60 in Woudrichem.


Dertig erbij voor TV de Hei

NIEUWENDIJK • TV de Hei uit Nieuwendijk organiseert op 20 april een gratis evenement, genaamd 'Maak kennis met tennis' voor senioren.

Tijdens dit evenement krijgen deelnemers gedurende 45 minuten een korte uitleg over wat tennis inhoudt. Wie na dit evenement geïnteresseerd is in tennis, kan deelnemen aan een lesprogramma dat bestaat uit vijf lessen van 45 minuten. Na deze lessen kan men de rest van het jaar nog vrij tennissen op TV de Hei. De kosten voor dit evenement zijn gratis voor senioren. Mail voor deelname aan het evenement naar belleamie22@gmail.com.

Voor junioren die kennis willen maken met tennis is er de mogelijkheid om op iedere maandagavond in te stappen bij de jeugd hussel. Deze begint om 18.30 uur. Als je geen tennisracket hebt, kun je er een lenen van de tennisvereniging. 

Het Jeugdbestuur zal je dan opvangen en de eerste kneepjes van tennis bijbrengen. In overleg met het Jeugdbestuur wordt je dan verder begeleidt naar een eventueel lidmaatschap en tennislessen. Voor meer informatie neem contact op met Tonny van den Berg, via jeugdcommissie@tvdehei.nl.


Rikken

EETHEN • In de kantine van GDC te Eethen is het op vrijdag 10 maart weer 'rikken'. De aanvang is om 19.30 uur, inschrijven kan vanaf 19.15 uur.