• Slot Loevestein.
• Slot Loevestein. Foto: Aangeleverd

Ben jij een filmster? Dan is Slot Loevestein op zoek naar jou

Algemeen

REGIO • Slot Loevestein is op zoek naar filmsterren die willen figureren in de video ter promotie van de nieuwe tentoonstelling Monddood. De opnames vinden plaats op woensdag 5 april.

De marketingafdeling van het slot is op zoek naar een groep van vier tot zes volwassenen, grofweg in de leeftijd 30 tot 70 jaar. De opnames hiervoor zijn op woensdag 5 april van 12.00 tot 14.00 uur. 

Ook is men op zoek naar gezin van twee volwassenen en minstens twee kinderen in de leeftijd van 10 tot 20 jaar. De opnames hiervoor zijn woensdagmiddag 5 april van 14.30 tot 16.30 uur.

Hoe ziet de dag eruit?
De film vertelt het verhaal van een bezoek aan de nieuwe tentoonstelling Monddood. Daarbij word je gevolgd door een camera en zal je af en toe iets over moeten doen. Je hoeft geen teksten in te spreken, onder de beelden komt een voice-over vanuit Loevestein.

Bekijk bij interesse alle informatie op de site van het slot. Mail dan voor 15 maart twee leuke foto’s van je volwassenengroep of ‘gezins’samenstelling naar marketing@slotloevestein.nl.