vrijdag 3 maart

BuBeClu Bingo
20.00 uur, Nijverheidsstraat 2, Wijk en Aalburg. BuBeClu organiseert een leuke bingoavond met veel prijzen, die sponsoren beschikbaar hebben gesteld. BuBeClu staat voor Burgers; Bedrijven en Clubs en is te vinden op Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. "We zien u graag verschijnen", laat men weten. De bingo start om 20.00 uur. De zaal gaat om 18.45 uur open en aanmelden voor de bingo kan tot 19.45 uur. Vooraf reserveren is niet nodig. Het maximaal aantal deelnemers is 90. Voor een boekje met acht rondes, wordt 10,00 euro gevraagd. Per ronde worden er drie prijzen uitgereikt.

zondag 5 maart

StoryTrail Theaterwandeling
14.00 uur, Jan van der Heyden-lantaarn, Kriekenmarkt, Gorinchem. Op zondag 5 maart komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gorinchem voor de eerste StoryTrail stadswandeling van het nieuwe seizoen. Verhalenverteller Hubertus is gids tijdens een avontuurlijke reis door de stadsgeschiedenis. Ga mee en ontmoet de helden en schurken uit het verre verleden. De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zondag 5 maart 2023 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/gorinchem.

woensdag 15 maart

Lezing muziek en schilderkunst
20.00 uur, Kasteel Dussen, Binnen 1-4, Dussen. Pieter A. Bakker geeft een lezing op Kasteel Dussen over muziek en schilderkunst in de Gouden Eeuw. In deze lezing zullen door Pieter A. Bakker 'schilderijen tot klinken worden gebracht’, middels de afgebeelde instrumenten op doeken van een aantal voorname schilders zoals Johannes Vermeer. Entree kost 12,00 euro per persoon (met vriendenpas 9,00 euro). Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl.

vrijdag 17 maart

Bingo in Eethen
19.00 uur, Dorpshuis Teratina, De Korten Bruggert 7, Eethen. Op vrijdag 17 maart is er bingo in Dorpshuis Teratina te Eethen. De zaal is open om 19.00 uur. De balletjes gaan rollen om 20.00 uur. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.

zaterdag 25 maart

Toneel in Eethen
19.00 uur, Dorpshuis Teratina, De Korten Bruggert 7, Eethen. Op zaterdag 25 maart komt vanuit Nederhemert toneelvereniging 'Uit Vriendschap' met het toneelstuk Het Roer Om naar Dorpshuis Teratina in Eethen. De zaal is open om 19.00 uur, de voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten voor deze avond kosten 10.00 euro per stuk, met een kopje koffie of thee bij binnenkomst en in de pauze een drankje naar keuze. En zoals gewoonlijk is er een verloting.

donderdag 30 maart

Workshop fotografie
20.00 uur, Sportlaan 1, Schelluinen. Film- en Fotoclub De Merwefilmers in Schelluinen geeft op donderdag 30 maart aanstaande een gratis workshop portretfotografie met smartphone, compact- of systeemcamera. Clublid Cornel van der Ven begeleidt de avond. Aanmelden kan via 06-15137532. Mensen die geïnteresseerd zijn, zijn van harte welkom in het clubhuis aan de Sportlaan in Schelluinen. De avond start om 20.00 uur.

woensdag 5 april

MamaCafé Altena
09.30 uur, Kinderopvang Buitengewoon, Raadhuisplein (zijkant van het gebouw), Woudrichem. Iedere eerste woensdag van de maand komen (aanstaande) ouders samen in het MamaCafé. Voor de kinderen is er een leuke (knutsel)activiteit en ouders kunnen onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers met elkaar praten over alles wat te maken heeft met het ouderschap.