NLdoet op Park Veldzicht

GENDEREN •  Zorgboerderij D’n Broekse Hoek in Genderen doet dit jaar mee met NLdoet. De zorgboerderij, gevestigd op Park Veldzicht, is op zoek naar vrijwilligers die deze dag willen helpen met verschillende klusjes.

NLdoet wordt dit jaar op zaterdag 11 maart gehouden. Op Park Veldzicht wil men die dag een jeu-de-boulesbaan aanleggen. Deze baan komt ter beschikking voor alle inwoners van de gemeente Altena. Daarnaast wil men een zitje met overkapping creëren voor de bezoekers van de dagbesteding, zodat zij kunnen genieten van de dieren en de tuin. 

De tuin bestaat uit een tuinkas waarin voorgezaaid wordt, een groentetuin en een pluktuin in aanleg. In de bloementuin zal dit jaar geëxperimenteerd worden voor eigen gebruik, zodat volgend jaar de pluktuin geopend kan worden voor publiek.

De werkzaamheden op Park Veldzicht beginnen op zaterdag 11 maart om 09.00 uur. Rond 13.00 uur wordt er afgesloten met een pannenkoekenmaaltijd. Mensen die willen helpen kunnen dit laten weten via 06-39293918.


Signatuur verhuist naar Sleeuwijk

SLEEUWIJK • Signatuur verruilt Gorinchem-Oost medio mei voor een nieuw te bouwen locatie op de Hoogjens 59-3 in Sleeuwijk. Op deze locatie realiseert Signatuur een nieuwe showroom waar men verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren en deuren kan uitzoeken. Tevens wordt hier een werkplaats gerealiseerd.