NLdoet in atrium van De Nieuwenaar

ALMKERK • Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 19e keer NLdoet. Ook Woonstichting Land van Altena doet mee. Zij gaan op vrijdagochtend 10 maart met bewoners aan de slag in het atrium van De Nieuwenaar in Almkerk.

“NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om met elkaar iets moois te bereiken. Bovendien leren onze huurders elkaar beter kennen én hebben we de kans een sfeervolle ontmoetingsruimte te creëren voor alle bewoners", stelt Woonstichting Land van Altena. 

"We gaan plantenbakken plaatsen en vullen met grote planten. Ook knappen we het zitgedeelte op. Wij bedanken Tuincentrum Kolbach en Schildersbedrijf Verhoeven Giessen B.V., die ons hebben geadviseerd en de spullen/materialen leveren. We zijn al ontzettend blij met de vrijwilligers die zich hebben aangemeld, maar alle hulp is nog welkom.” 

Mensen die hierbij willen helpen kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl.

Ertoe doen

Maatschappelijke organisaties kunnen met deelname aan NLdoet ertoe doen en mensen laten voelen dat ze ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf.