Esther Noordermeer spreekt over Babylon

WIJK EN AALBURG • In Wijk en Aalburg wordt iedere maand een kleinschalige interkerkelijke vrouwenochtend georganiseerd. Op vrijdag 3 maart spreekt bioloog, schrijver en spreker Esther Noordermeer over het Babylon uit het Bijbelboek Openbaringen.

"Babel was de eerste wereldheerschappij die is beschreven. Het hield geen stand. God greep in door de taal van de mensen te verwarren. De bouw van de toren in Babel werd gestaakt en de taalgroepen verspreidden zich over de aarde. We leven in de eindtijd waarin het systeem van Babylon steeds zichtbaarder wordt. Met het optuigen van de huidige mondiale structuren herrijst Babel uit zijn as. Dezelfde processen die in zoveel landen tegelijk plaats vinden. Wat is er toch aan de hand? Esther Noordermeer zal hierover komen spreken. Zij zal inzoomen op het grote Babylon, waar de Bijbel in Openbaring over spreekt", aldus de organisatie. 

Koffiehuis De Buurvrouw

De vrouwenochtend wordt gehouden in Koffiehuis De Buurvrouw, De Galerij 8A in Wijk en Aalburg, en begint om 09.30 uur. Vanaf 09.15 uur is er koffie en thee voor de bezoekers.

Deelname aan de ochtend kost 5,00 euro. Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Aartje Verschut (06-29026515).