Poon bakken

Poon bakken

WOUDRICHEM • De vrijwilligers van de Woudrichemse Coöperatieve Visserijvereniging 'De Hoop' zullen op zaterdag 25 februari weer poon bakken. Dit doen zij van 8.30 uur tot 12.00 uur, in de visafslag in Woudrichem (Kerkstraat 2). De opbrengst is voor het onderhoudsfonds van de historische visafslag te Woudrichem. Wie niet achter het net wil vissen kan een bestelling doorgeven aan C. Venderbos, via 06-41188351 of c.venderbos@ziggo.nl.


Kaartverkoop toneelvereniging

HANK • In 't Uivernest te Hank vindt op zaterdag 25 februari, tussen 13.00 en 15.30 uur, de kaartverkoop plaats voor de uitvoeringen van toneelvereniging 't Hanks Genoegen. Dit jaar wordt het stuk: 'De erfenis van tante Bella', geschreven door Henk Roede, gespeeld op zaterdag 25 maart en zaterdag 1 april. Kaarten kosten 8,00 euro per stuk. Later kunnen kaarten nog worden gekocht in 't Uivernest, of door een mail te sturen aan toneelvereniginghanksgenoegen@hotmail.com.


DEV Werkendam zoekt project-koorlid

WERKENDAM • Christelijk Mannenkoor 'Door Eendracht Verbonden' uit Werkendam is op zoek naar project-koorleden. Op donderdag 27 april staat er een Oranjezangavond gepland, waarvoor extra koorleden gewenst zijn. Ervaring als koorlid is geen vereiste. Als project-koorlid betaal je geen contributie, maar voor de periode tot aan het concert een vast bedrag van 25,00 euro. Aanmelden of verdere informatie verkrijgen, kan door een mail te sturen naar ledenzorg@mannenkoordev.nl.