GRC 14 diep in blessuretijd winnaar van boeiende derby tegen vechtlustig Woudrichem

Wedstrijdverslagen Fotoseries

GIESSEN/RIJSWIJK • GRC 14 en Woudrichem maakten er zaterdag een boeiende derby vol strijd en passie van. Op de valreep kon Joey Loendersloot zich bij GRC 14 nog tot de matchwinnaar laten kronen met de 2-1 diep in de blessuretijd.

Het was dolle vreugde bij GRC 14 na afloop van het spektakelstuk tegen Woudrichem, waar de adrenaline er ook bij trainer Mark Kroese vanaf spoot na de 2-1 winst. Alle moeite was niet voor niks geweest om het veld sneeuwvrij te krijgen.

“Er is zoveel werk verzet door de vrijwilligers en de supporters om het veld speelklaar te krijgen. Dan is het geweldig om zo vlak voor tijd nog toe te slaan met de 2-1”, spatte de voldaanheid van het gezicht bij Kroese.

Gestopte penalty
“De eerste helft vond ik ons een stuk beter dan Woudrichem. Maar toen kregen we het penaltymoment weer”, stipte Kroese het moment aan, dat jonkie Stan van Tilborg, die even eerder de 1-0 scoorde, zijn penalty zag gestopt door de ervaren keeper Aljan Dekker.