• De rommelmarkt in Oud-Alblas.
• De rommelmarkt in Oud-Alblas. Foto: Aangeleverd

Jaarlijkse rommelmarkt in Oud-Alblas

oud-alblas • In Oud-Alblas vindt zaterdag 17 juni de jaarlijkse rommelmarkt plaats. De verkoop start om 8.00 uur en duurt tot 14.00 uur. De kramen staan rond de kerk en op het naastgelegen schoolplein.

De rommelmarkt van Oud-Alblas is door de jaren heen uitgegroeid tot een evenement waar jong en oud naar uitkijken. Met meer dan vijftig kramen vol uiteenlopende spullen, zoals antiek, elektra, boeken en spellen, is er voor ieder wat wils. 'Terwijl bezoekers op zoek gaan naar verborgen schatten, dragen zij ook bij aan drie goede doelen: de kerkelijke gemeente van Oud-Alblas, Christian Refugee Relief (CRR) en Voedsel- & Kledingbank Sliedrecht', vertellen de organisatoren.

Christian Refugee Relief is een organisatie die zich inzet voor de hulp en ondersteuning van vluchtelingen in nood. Door middel van praktische hulp en het verlenen van bijstand aan vluchtelingen wereldwijd, werkt CRR aan een betere toekomst voor hen die gedwongen zijn hun thuisland te ontvluchten. "Uw steun aan onze rommelmarkt helpt hen in deze belangrijke missie."

Stichting Voedsel- en Kledingbank Sliedrecht deelt wekelijks voedselpakketten uit aan huishoudens met een laag besteedbaar inkomen. Dit doen zij om mensen in nood weer perspectief te geven. "Door uw aankopen op de rommelmarkt helpt u mee aan deze prachtige doelen. We kijken ernaar uit weer honderden bezoekers te verwelkomen op onze rommelmarkt."