Feestavond bij zwembad Doetsekom

giessenburg • Vrijdag 16 juni van 17.00 tot 22.00 uur houdt zwembad de Doetsekom in Giessenburg een feestavond. Abonnees hebben toegang met de abonnementpas, losse tickets zijn via de website verkrijgbaar.

Vanaf 17.30 uur starten de organisatoren met een afwisselend programma van sport-en-spelactiviteiten, zoals flessenvoetbal, tafelen en beachvolleybal. Om 19.00 uur is het moment aangebroken waarop deelnemers het mooiste bommetje vanaf de duikplank te maken tijdens de traditionele Doetse Bom-activiteit. Opgeven hiervoor kan tijdens de avond zelf, deelnemers worden ingedeeld en beoordeeld op leeftijdscategorie. 

Uiteraard is het ook vanaf 17.00 uur tot 22.00 uur mogelijk om te zwemmen of met het gezin/ vrienden een potje jeu-de-boules, beachvolleybal of ‘Mens-erger je niet’ of ‘Twister’ te spelen.
Daarnaast is er ook gelegenheid de uitdaging aan te gaan op de hindernisbaan. 'We zorgen voor diverse speelmaterialen in het water en hebben in de avonduren nog een feestelijke ‘licht’-verrassing in petto. Kortom: voor ieder wat wils', stellen de organisatoren.

Na het succes tijdens de Doetse Winterweek eind vorig jaar, zal ook deze avond de coverband Pitch Rock covers met zes muzikanten de avond muzikaal opluisteren. 'Kom je ook heerlijk genieten van bekende songs onder het genot van een hapje en drankje vanuit Sportcafé 't Kommetje? Voor jong en oud zijn er tal van lekkernijen om tussendoor te nuttigen.'


        


Meer informatie via Facebook of Insta: @dedoetsekom.

Tickets via www.dedoetsekom.nl